Artikel Marketing: Få betalt For din hårdt arbejde

Hvis du er ligesom mig og du skriver artikler til en levende, så ved du at du skal få betalt for alle dine hårde arbejde. Betaling kan komme gennem kunder, der har hyret dig til at skrive, via pay-per-klik annoncering eller gennem banner eller tekstannoncer du placere på dit websted ved siden af dine artikler. Uanset din tilgang er en konsekvent og metodiske plan nødvendigt at have på plads for at gøre en levende for alle dine hårde arbejde. Behage fortsætte læsning for nogle nyttige tips til at hjælpe dig med at overleve i denne konkurrenceprægede virksomhed.

Indsend frit. Meget af arbejdet sendt online bærer mit navn deles frit.Jeg ikke få betalt for hvad jeg skriver. Jeg ser på artikel marketing som en fælles partnerskab mellem mig og artikel biblioteket. De får mine artikler til omfordeling og jeg får sunde tilbage links til min hjemmeside.Desuden artiklen bibliotek kan tjene penge ud af annoncer, der vises ved siden af mine artikler såsom Google AdSense eller Yahoo! Udgiver netværk type annoncer. Desuden, jeg få mit navn derude og kan henvise potentielle kunder til artiklen mapper til at vise dem, hvordan produktiv forfatter, jeg er.

Indsende sammen. Nogle af de artikler, jeg har sendt online er for klienter.De har mit navn på dem som mit navn er mere synlige end deres navn.Jeg skriver som “bidragydende forfatter” men jeg er en freelancer, ikke en arbejdsgiver. Jeg bliver betalt for mit arbejde og de får nogle ordentlige links.

Gøre Ghostwriting. Et overvældende antal artikler jeg skriver er ghostwritten.I 2005, jeg indsendt 450 artikler til artiklen mapper, men en anden 1200 eller så gik direkte til mine klienter. Når jeg indsende artikler i fællesskab, fortsat jeg ret til at have mit navn på artiklerne. Når jeg ghost skrive, mine kunder få hvad jeg skriver og bevare fuld rettigheder til artiklerne. Gæt hvem der betaler mig mere? Bring ’em!

Bill straks. Du kan skrive som en sindssyg for betalende kunder men stadig ender med brød.Hvordan? Ved ikke fakturering kunder straks. Uanset om du bruger direkte fakturering, Paypal eller “agent” som Guru, er du fattig, indtil den første faktura er betalt. Kom med en plan om at få dine penge så hurtigt som muligt også. Du ønsker ikke at skulle vente i uger, medmindre du lide at være i forretningsområdet kredit!

Holde Marketing. Jeg har travle tidspunkter jeg har langsom gange.I løbet af langsom gange, jeg fange på min papirarbejde og jeg skriver. I løbet af langsom gange sender jeg mange artikler til artiklen mapper til at holde mit navn derude. Regelmæssige redegørelser holde mig “front og center” og hjælpe med at opbygge SEO for mit websted. Ja, jeg har min egen hjemmeside på hvor de fleste af mine bedste arbejde er præsenteret.Ikke hver artikel, men disse artikler, hvor jeg har fulde rettigheder til dem og dem jeg vil have mine kunder at se på, når de gennemser min portefølje.

Så er det det. Fem enkle tips til at hjælpe dig med at gøre en levende fra artikel marketing. Hvis du er god til det, vil du gøre en anstændig tilværelse skriver for andre. Jeg tvivler på, vil du få rig medmindre artikel marketing ender med at blive et springbræt til noget andet – som, skrive din egen Harry Potter stil serie af bøger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.