Indledende artikel Marketing

Artikel marketing synes at være modeord i web site marketing og SEO (søgemaskineoptimering) sidst. Jeg har haft en masse mennesker spørger mig–hvad er artikel marketing? Hvorfor er det så populært? Og hvordan gøres det?

Nå, hele punkt af Internet markedsføring er at få folk til at mærke dit websted ud af tusinder og atter tusinder af sites derude. Der er megen mening i at tage sig tid og gå på bekostning af at have en virksomheds hjemmeside, hvis ingen nogensinde ser det.

Så hvordan får man folk til at besøge dit websted? Det er hvor web marketing kommer. Internet websted markedsføring er en specialisering i marketing industrien, der er hele punkt er at bringe i disse “hits” på en hjemmeside, og med disse hits kommer overskud for virksomheden.

Der er en masse måder, at web-marketing er gjort. En af de største er søgemaskineoptimering eller SEO. Dette er kunsten at få de store søgemaskiner at mærke, at du, og sætte dit websted højere på listen over websteder, der kommer op, når en person søger efter noget du sælger. SEO kan omfatte site design, omhyggelig skrivning og søgeord forskning og pay-per-klik-annoncering.

Der er andre måder at markedsføre en hjemmeside. Du kan sætte en annonce i din lokale avis eller sætte din web-adresse på alle dine visitkort og korrespondance. Dette er mere af en traditionel form for markedsføring, og der er intet galt med at. Det har været omkring en lang tid, fordi det virker.

Men min personlige favorit er artiklen markedsføring. Dette er, hvor du skriver en artikel om et emne, du er en ekspert på, og som relaterer til dit website business eller hobby. Du sætte en kort annonce med et link i bunden af artiklen, der går til dit websted. Derefter udgive du din artikel gratis, at enhver, der ønsker at bruge det i deres nyhedsbrev, hjemmeside eller blog.

Du finde folk, der ønsker at udgive din artikel ved at placere det i artiklen mapper, hvor webudgivere gå for at finde gode indhold. Webudgivere er glade for at få nyt indhold, og du får folk, der læser din artikel og Følg linket til dit websted. Din artikel kan blive opfanget af hundredvis (eller tusinder) af mennesker på udkig efter noget at sætte på deres hjemmeside, blog eller ezine.

Nu du ender op med links til dit websted over hele internettet, og dette hjælper igen med SEO. Nu søgemaskiner begynde at mærke dig. Og du behøver ikke at bekymre sig om gensidige links.

Artikel marketing er blevet mere populær lige nu fordi websteder er på udkig efter masser af indhold på deres hjemmeside emne. Der er en anden måde at få søgemaskiner til at finde og være opmærksomme på en hjemmeside. Så din artikel hjælper dem blive bemærket, og når de offentliggør din artikel, de er at hjælpe dig få bemærket. Det er en win-win situation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.