Hvad har du brug at vide om forbrugernes bevidsthed

Er du en person, en fælles mand, der slider dag og nat, op og ned for at tjene tre måltider om dagen? Hvis ja, så har du til tider kommer hjem deprimeret med en udseendet af forræderi på dit ansigt? Der kan være årsager, som om nogen trak penge fra dit kreditkort og du har ingen anelse om hvordan; TV du købt til din familie ikke fungerer ordentligt, købmanden nægtede at tage bevisbyrden, selvom tv’et er i garantiperioden eller nogen stjal oplysninger fra din e-mail-konto ved at hacke det?… det er situationen for dagens forbrugeren, der i slutningen af dagen kommer hjem besejret og bandede hans skæbne og nutidens verden.

Men man skal aldrig glemme at Gud kun hjælper dem, der hjælper sig selv. Du kan aldrig blive slået, medmindre du indrømme, at du har mistet; ligeledes kan ingen bedrage dig, medmindre du lader ham gøre det. Således, det er tid for forbrugerne at vågne op og indse, at intet vil ske ved at sidde hænder på hænder, mere end at tale om handling, man skal tro gennemføre eller gør det. Uanset hvordan man kan prøve det er upraktisk at slette tyveri, bedrageri osv. udgør vores samfund. I dette tilfælde er den eneste valg venstre at træffe forebyggende foranstaltninger.

Først og fremmest skridt for en forbruger at forhindre sig selv fra snyd er at holde hans øjne og ører åbne. Kende eller være klar over hvad der sker omkring dig. Læs cases af forskellige svindel, tyverier, indbrud, phishing-svindel osv. i der er fremhævet i din lokale avis og også ses på tv. Dette vil holde dig informeret og bevidst om hvad der foregår og hvad kan desværre endda ske med dig.

Lære af fejlene fra dine naboer. Hvis en butiksejer har givet et funktionssvigt gadget til din nabo, kan ikke gøre fejlen at gå til denne butik. Hvis nogen stjal vigtige mails fra postkassen, kan gøre det et punkt til at samle alle dine vigtige mails direkte fra posthuset.

Aldrig afslører personlige identitet til en fremmed. Du gå til en morgentur og en mand over deres forsøger at være ekstra elskværdig selv beder dig om at komme hjem til frokost osv. betyder ikke, at han ønsker dit venskab eller at han er en ægte person. Så ikke afsløre din bopæl, telefonnumre, din arbejdsplads numre osv. ham medmindre du indsamle fuldstændige oplysninger fra en kendt person om ham. Undgå at give personlige oplysninger på telefon. Hvis du modtager opkald fra ukendt sted, der giver dig nogle fordele og beder om dine oplysninger, ikke blive båret væk af der. Fortæl dine oplysninger, når du er sikker på, at opkaldet er ægte, og at der ingen anden vej ud.

Ikke er afhængige meget kurertjenester. Hvis du adgang til det sted, hvor du nødt til at levere parcellen, tage ud tid og gå selv.

Ikke overdrage din kredit eller debit kort selv til dine venner. Det er tåbeligt at stole på nogen blindt i dag. Fortælle aldrig dine venner eller kolleger til at tjekke dine e-mails mens du ferie med din familie. Det er ikke klogt at lade andre vide, din adgangskode og mails.

Når du er ude for shopping på markedet, ikke bære meget kontant. Holde den foreløbige beløb og betalingskort i nødstilfælde. Dette vil ikke kun hjælpe dig gøre en reguleret shopping men vil også spare dig fra mange faldgruber.

Før du køber en vare, altid læse produktionsdato, udløbsdatoen og MRP omhyggeligt.

Glem aldrig at tage alle regningerne og garanti for garantiperioden. Tage regninger for hver ting du køber og det er tilrådeligt at tage tingene på grundlag af længere garanti, selvom du er nødt til at betale lidt mere for det.

Hvis mens komme tilbage hjem du mister din tegnebog, ringe op til politiet og registrere din klage. Dette kan beskytte dig mod ulovlig brug dine dokumenter af den, der samler dem op. Det er bedre at du de ikke bære din essentials, hver gang du flytter ud af huset.

Holde alle de alarmnumre (som den sociale sikkerhed enhed i dit område, politistation nummer osv) gemt i din mobiltelefon. Også er hvad er afgørende for din sikkerhed at holde en back-up post i en dagbog af alle væsentlige tal i din telefon og adresser. Dette vil lette dig med alle oplysninger, hvis du mister mobiltelefonen.

Vågn op, er det tid at gøre gengæld ved at være forsigtige og ikke til at sidde helt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.