Om dette websted

Kom i gang

Mens der er flere bilværdihåndbøger tilgængelige, er funktionen af ​​hver ganske ens. Dybest set vil du begynde med at angive, hvorfor du forsøger at placere en værdi på din bil. Brugte bilværdier varierer afhængigt af om bilen bliver handlet, solgt privat eller refinansieret.

En bil med en fremragende bedømmelse skal løbe som ny og har ingen mekanisk, krops- eller indvendig skade. Alle funktioner og komponenter skal være i god stand. Reparation og vedligeholdelsesregistre er påkrævet.

For at en bil skal overvejes i god stand, skal bilen have ringe eller ingen skade. Mindre ridser og dings er acceptable. Denne bil skal være fuldt funktionsdygtig, uden behov for nogen form for reparationer.

Konditionerede køretøjer kan muligvis have mindre reparationer og kan have lidt krops- eller indvendig skade. Skaden bør ikke hæmme bilens evne til at blive drevet.

Biler, der har brug for omfattende kosmetiske eller mekaniske reparationer, bør anses for at være i dårlig stand.

Det er klart, jo bedre bilen din er i, desto mere er bilen værd. Desværre adskiller meninger ofte sig i denne subjektive analyse af bilens tilstand. Som ejer skal du være berettiget til at retfærdiggøre din stilling på den rangordning, du har tildelt bilens tilstand. Dette område har mest plads til debat, og forhandleren eller den private køber kan forsøge at overbevise dig om at reducere værdien af ​​din bil baseret på deres mening om bilens tilstand.

For flere af vores biltips og opdateringer, besøg os ofte.