Alt Om Bilfinansiering

Bilfinansiering er blevet stor forretning. Et stort antal nye og brugte bilkøbere i Storbritannien gør deres køretøjskøb på finansiering af en slags. Du skal overveje flere ting ved at huske dine nuværende og fremtidige behov. Husk, at bilens funktionalitet er vigtigere end dens udseende.

Køb kun en bil, når du har brug for det. Hvis du arbejder hjemmefra, så er der ikke behov for at købe en bil. Du kan dele din partners / forældres bil. Det giver heller ikke mening at købe en bil, hvis du har komfortabel offentlig transportservice i dit nabolag.

Husk, at en bil er en enorm finansiel investering. Hvis du forpligter dig til det uden at overveje dets faktiske brug, vil du stå over for økonomiske problemer. Så tænk igennem, fordi når du køber en bil og henter billånet, er der ingen tilbageblik. Det er vigtigt at købe en bil i henhold til dit miljø. Hvis du bor i byen, behøver du ikke en firehjulstræk eller et allhjulsdrev. Men det bliver obligatorisk for folk, der bor i kuperede områder og regioner, der modtager regelmæssigt snefald og snestorm hundested kort.

 Det kan være i form af et banklån, finansiering fra forhandler, leasing, kreditkort, den troværdige ‘Bank of Mum & Dad’ eller mange andre former for finansiering, men relativt få mennesker køber faktisk en bil med egne penge længere.

For en generation siden, en privat bilkøber med, siger £ 8.000 kontant til at bruge ville normalt have købt en bil op til en værdi af £ 8.000. I dag er det samme £ 8.000 mere tilbøjelig til at blive brugt som depositum på en bil, som kunne være værd at mange titusinder efterfulgt af op til fem års månedlige betalinger.

Med forskellige producenter og forhandlere hævder, at overalt mellem 40% og 87% af bilkøb i dag gøres til finansiering af en slags, er det ikke overraskende, at der er masser af mennesker, der hopper på bilfinansieringsvognen for at drage fordel af købernes ønsker om at Har den nyeste, hurtigste bil til rådighed inden for deres månedlige pengestrømme grænser.

Appellen med at finansiere en bil er meget ligetil; Du kan købe en bil, der koster meget mere, end du har råd til, men kan (forhåbentlig) styre i små månedlige klumper af penge over en periode. Problemet med bilfinansiering er, at mange købere ikke er klar over, at de som regel ender med at betale langt mere end bilens pålydende værdi, og de læser ikke finfinansieringen af bilfinansieringsaftaler for at forstå konsekvenserne af, hvad de ‘ tilmelde dig til.

Aktiviteter, som du gør i din fritid, har indflydelse på dine bilvalg. Hvis du kan lide at sejle i weekender eller gerne vil camping, skal du have en bil med tilstrækkelig bugseringskapacitet. På den anden side kræver en person, der nyder at gå til klubber, ikke en stor SUV. Han / hun har brug for en lille kompakt bil, der kan parkeres ubesværet i byen.

Når du overvejer alle disse praktiske tips, vil du være i stand til at vælge den bil, der passer dig perfekt. Husk at når du køber en bil, skal du bruge den i lang tid. Så gør ikke et følelsesmæssigt køb. Køb en bil efter at have lavet en praktisk beslutning, fordi det vil give dig utrolig glæde og lykke.